Improve GARANDEERT

 1. Kwaliteitsbehandeling

 2. Geen tijdverspilling

 3. Persoonlijke aanpak

 4. Eerlijkheid

 5. Samenwerken met andere kwaliteitsvolle professionals

 6. Aandacht voor de oorzaak

 7. Oefenprogramma voor thuis

 8. Verantwoord bewegen en sporten

 1. Kwaliteitsbehandeling

U krijgt bij ons een kine behandeling gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke bevindingen. Bij ons krijgt u geen ouderwetse (placebo) behandelingen zoals elektro- therapie, warmte-therapie of ultra-sone. Keer op keer laat onderzoek zien dat deze behandelvormen evenveel baat hebben als niet behandelen of een placebo behandeling. Wij blijven ons continue bijscholen zodat we steeds up-to-date zijn met de nieuwe ontwikkelingen.

 1. Geen tijdverspilling

Wij zullen uw tijd niet verspillen. Als we merken dat uw klachten na 3 weken kinesitherapie niet verbeteren, zullen we u doorverwijzen naar een andere kine of specialist. Dit kan zijn naar een directe collega of naar een andere specialisatie. We zullen u niet keer op keer laten komen zonder dat u resultaat ziet.

 1. Persoonlijke aanpak

Waarom duurt een kine behandeling altijd 30 minuten? Zijn alle klachten en patiënten gelijk aan elkaar? Wij vinden van niet. Bij ons krijg je minimaal een behandeling van 30 minuten, maar meestal langer. Wij hebben een grote oefenruimte waarin u zelf verder kan werken aan uw klacht. Aan de hand van een persoonlijk oefenprogramma krijgt u de mogelijkheid om zelfstandig verder te bewegen. Er is namelijk meestal meer tijd nodig om het lichaam te doen herstellen dan een paar half uurtjes in de week. 

 1. Eerlijkheid

U kunt ons alles vragen en wij zullen u eerlijk antwoord geven. Als wij denken dat u beter door een andere kinesitherapeut of specialist geholpen kan worden, dan zullen wij dat eerlijk tegen u zeggen. Het gaat tenslotte over uw gezondheid.

 1. Samenwerken met andere kwaliteitsvolle professionals

“Schoenmaker blijf bij je leest”. Je kunt natuurlijk niet goed zijn in alles. Wij werken met verschillende disciplines samen. Als wij denken dat u beter naar één van onze partners kunt voor uw klacht, dan zullen wij dat eerlijk tegen u zeggen. Wij werken samen met verschillende disciplines en specialisaties binnen kinesitherapie. Denk hierbij aan podologen, bekkenbodem kinesitherapie en bijvoorbeeld kaak-kinesitherapie.

 1. Aandacht voor de oorzaak

De pijn wegnemen is stap één, daarna zullen we verder gaan met het aanpakken van de oorzaak van de pijn! De vraag die wij ons stellen is: waarom is de pijn daar ontstaan? Aan de hand van een grondig bewegingsonderzoek kunnen we de oorzaak van de klacht achterhalen en die behandelen. Enkel dan ervaart u lange termijn verbeteringen.

 1. Een oefenprogramma voor thuis

Iedereen kan bij ons een oefenprogramma krijgen om thuis verder te oefenen. De oefenprogramma’s zullen op maat gemaakt worden en zijn voor elk individu beschikbaar. U hoeft het ons maar te vragen en wij zullen het voor u maken.

 1. Verantwoord bewegen en sporten

In onze kinepraktijk kunt u op een verantwoorde manier komen ‘sporten’. Wij maken uw oefenprogramma en onder begeleiding van één van onze kinesisten kunt u deze komen uitvoeren. Kinesitherapeuten zijn gespecialiseerd in het menselijk lichaam en het bewegen er van. Ideaal dus om met uw blessure of klacht bij ons te komen sporten zonder dat u verkeerde bewegingen maakt en oefeningen doet. Wij zullen u een programma op maat geven en de gepaste begeleiding geven die u nodig heeft. Er zijn vaste uren in de week waarop dit mogelijk is.

Waar kunnen we u mee helpen?